Test elektronische sigaret ervaring

V2 Cigs Review

# 1 V2 Cigs

 

Gebruikservaring

Doordat de V2 Cigs bestaan uit 2 componenten met name een batterij en een cartridge met ingebouwde verstuiver, is het gebruik super eenvoudig. Gewoon de cartridge op de batterij schroeven en de rookervaring kan starten. Terrwijl andere fabrikanten van elektrische sigaretten opteren voor een aparte verstuiver component, opteert V2Cigs voor een geïntegreerd design in de cartridge waardoor u er ook steeds zeker van bent dat de verstuiver optimaal werkt en u een optimale rookervaring bezorgt.

De website van V2 Cigs is eenvoudig in gebruik maar heeft het nadeel alleen in het Engels beschikbaar te zijn. Wij hopen dat dit in de toekomst zal veranderen daar V2 Cigs nu ook een europees distributiecentrum heeft dat zorgt voor een vlotte levering.

Smaken en nicotine

V2 Cigs heeft zowel elektronische sigaretten zonder nicotine als met nicotine. De verschillende nicotine percentages (2.4%, 1.8%, 1.2%,0.6%, 0%) bieden rokers die ideale manier om de ontwenningsverschijnselen van het stoppen met roken op te vangen en geleidelijk de nicotine verslaving af te bouwen.

V2 Cigs heeft een 10-tal smaken in zijn gamma die je kan proberen door de V2 10 Flavor Sampler te kopen die één cartridge van elke smaak bevat zodat u daarna uw favoriet kan nabestellen.

Rookervaring

De rookervaring, “throat hit” of “gier” is sterker dan bij andere merken omdat V2 Cigs 4.2 volt batterijen gebruikt terwijl de meeste andere merken een batterij van 3.7 volt gebruiken. De constructie van de gloeidraad en de integratie van de verstuiver in de cartridge zorgt ervoor dat je steeds dezelfde rookvolume hebt en zorgt ervoor dat de elektronische sigaret ervaring vergelijkbaar is met deze van een gewone sigaret.

Levering/kantendienst

Na enekele dagen heeft u uw bestelling in de bus en indien er zich een probleem voordoet kan u de klantendienst bereiken via de Live Support op de website. Bovendien biedt V2 Cigs een 30-dagen niet goed geld terug garantie en een beperkte levenslange garantie op de kits (voorwaarden zijn beschikbaar op de website).

Prijs/kwaliteit

V2 Cigs is marktleider in de USA. Gezien het volume van elektische sigaretten die zij jaarlijks verkopen in een land waar het minste gebrek leidt tot miljoenenclaims, mag u gerust zijn dat u een kwalitatief goed product krijgt en dit aan een correcte prijs. Stop nu met roken en verdien uw investering in een elektronische sigaret snel terug